Binnenvaartbranchevereniging van Nederland

Dit is de voormalige website van het CBRB

Het jaar 2020 gaat de geschiedenis boeken in als een bijzonder jaar. Een jaar met de vele activiteiten van onze vereniging, de fusiebesprekingen en natuurlijk de coronacrisis. Door de huidige corona omstandigheden zal dit jaar de Algemene Ledenvergadering van het CBRB digitaal plaatsvinden

 
Maar dat betekent dat het nu gemakkelijker is dan ooit om naar de ALV “te komen”. Geen files om op tijd te komen, geen gedoe met parkeerplekken en het kost minder tijd om de ALV bij te wonen. Natuurlijk is het erg jammer dat wij de leden niet persoonlijk kunnen spreken, maar wij gaan ons uiterste best doen om de leden alle informatie te geven op een manier die ze van ons gewend zijn.
 
Een terugblik op de activiteiten van 2020, een vooruitblik op 2021, de ontwikkelingen met betrekking tot de fusie, de financiële stukken en ook blijft de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze bestuurders en/of medewerkers tijdens deze digitale ALV.
 
Zet donderdag 10 december van 15.00 tot 16.30 uur alvast in uw agenda. Binnenkort ontvangen de leden van het CBRB meer informatie over het programma en aanmelden.