Binnenvaartbranchevereniging van Nederland

Dit is de voormalige website van het CBRB

Ledengroepen

De leden van KBN zijn vertegenwoordigd in alle belangrijke deelsectoren van de binnenvaart, zowel op het niveau van de vervoerder als dat van vervoersorganisator. De aangesloten leden zijn actief in diverse deelmarkten: containers, droge bulk, duwvaart, passagiersvaart, Ro-Ro, sleepvaart en bijzonder transport, tankvaart en veerdiensten. Ook kent KBN een omvangrijk netwerk van geassocieerde leden die betrokken zijn bij de bedrijfstak binnenvaart.


Doel: versterking van de positie van de aangesloten binnenvaartondernemingen en van de binnenvaart.

KBN kent ledengroepen in alle belangrijke deelmarkten en deelsectoren. Van elke ledengroep wordt een beeld gegeven wat zij betekent, in welke markt en sector zij opereert, en welke leden zij omvat.

Rond de binnenvaart zijn veel activiteiten ontwikkeld. Activiteiten die enerzijds voor het goed functioneren van onze sector onontbeerlijk zijn en die anderzijds zonder binnenvaart niet zouden bestaan. Een goed ontwikkeld netwerk bepaalt mede de kracht van een sector. Bij KBN zijn tientallen bedrijven aangesloten die hierbij een belangrijke rol spelen. Bedrijven die met de binnenvaart/met KBN werken aan een versterking van de rol van de bedrijfstak binnenvaart.