Podcasts

Als de branchevereniging voor de binnenvaart gaan onze beleidsadviseurs in gesprek met stakeholders, ondernemers en leden. Wij praten u bij over de lobby en actiepunten van Koninklijke Binnenvaart Nederland, regelgeving en wat er in de praktijk speelt. Van nautische techniek tot arbeidsmarkt, vergroening tot digitalisering, veiligheid tot infrastructuur en meer. 

28 mei 2024

Podcast #06: De casus ‘Julianakanaal’

In de zesde aflevering van de podcast ‘Samen Voortvarend’ is Leny van Toorenburg (beleidsadviseur Nautisch Technische & Infrastructuur) in gesprek gegaan met May van de Kerkhof, directeur netwerkmanagement bij Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, en Niels van Iersel, werkzaam als senior adviseur Scheepvaart bij Rijkswaterstaat Zuid-Nederland.

In de podcast wordt de casus ‘Julianakanaal’ besproken, waarbij teruggeblikt wordt op wat er is gebeurd en vooral ook hoe de communicatie verloopt, maar ook wordt er vooruitgeblikt naar wat er staat te gebeuren. Daarbij is samenwerking vereist. Deze podcast is de eerste in een serie van meerdere podcasts over het Julianakanaal.