Binnenvaartbranchevereniging van Nederland

Dit is de voormalige website van het CBRB

Koninklijke Binnenvaart Nederland is de toonaangevende brancheorganisatie voor alle sectoren in de binnenvaart. Zowel kleine transportondernemingen als grote internationale logistieke dienstverleners zijn aangesloten. De aangesloten leden zijn actief in diverse deelmarkten: containers, droge bulk, duwvaart, personenvervoer, Ro-Ro, sleepvaart en bijzonder transport, tankvaart en veerdiensten. Ook kent KBN een omvangrijk netwerk van geassocieerde leden die betrokken is bij binnenvaart.

KBN behartigt de belangen van de leden in Den Haag, Brussel, Straatsburg en Genève zonder de ketenpartners uit het oog te verliezen. Op de volgende terreinen is KBN zeer actief voor de leden: veiligheid & milieu, nautische & technische zaken, juridische zaken, logistieke zaken, infrastructuur, vervoersbeleid, sociaal beleid en meer. Daarnaast is de versterking van de positie van de binnenvaart op nationaal en internationaal gebied een belangrijk doel. Al 90 jaar professionele belangenbehartiging in de binnenvaart.

Koninklijke Binnenvaart Nederland is een feit. BLN en CBRB zijn gefuseerd tot dé binnenvaartbranchevereniging van Nederland.

De komende tijd wordt er gewerkt aan de verdere vormgeving van KBN.

Het contact en communicatie blijft voorlopig, zoals u gewend bent van BLN en/of CBRB. Bij vragen verzoeken wij u voor nu contact op te nemen met de locatie of personen waarmee u bekend bent. 

Op deze website vindt u alle inhoudelijke informatie over de dossiers. Klik hier voor het verhaal van KBN. 

SAMEN VOORTVAREND

Dossier Coronavirus: informatie voor binnenvaartondernemingen

Meldpunt Biobrandstoffen

Agenda

22 aug 2022 - 26 aug 2022
ADN Safety Committee meeting
02 sept 2022 - 04 sept 2022
Wereldhavendagen
08 sept 2022
Workshop CESNI invoering elektronische documenten
09 sept 2022 - 11 sept 2022
Binnenvaartdagen