Binnenvaartbranchevereniging van Nederland

Dit is de voormalige website van het CBRB

Jubileum

 

Op 1 oktober 1929 werden de eerste activiteiten gestart van het Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart. In 2019 was dit 90 jaar geleden. Het CBRB heeft dit bijzondere jubileumjaar aan gegrepen om dit samen met leden en stakeholders te vieren.

Tijdens het jubileumjaar zijn er verschillende artikelen verschenen over de geschiedenis van het CBRB:

Jubileumfeest 

Op vrijdag 11 oktober 2019 vond het jubileumfeest van het CBRB plaats met een gevarieerd en interactief middagprogramma in de Lloydzaal van het STC te Rotterdam, met daarna een rondvaart door Rotterdam op het prachtige partyschip de Jules Verne van Constant in Beweging, lid van het CBRB. Dit jubileum werd mede mogelijk gemaakt door een veertigtal bedrijven die het CBRB een warm hart toedragen, zonder hen was het niet mogelijk geweest om dit mooie evenement te organiseren.

Na afloop van het CBRB jubileum evenement op 11 oktober 2019  is het eerste exemplaar van ons jubileummagazine overhandigd aan de havenwethouder van Rotterdam, Arjan van Gils. Na afloop van de vaartocht hebben alle aanwezigen een jubileummagazine overhandigd gekregen. Alle leden van het CBRB, die niet aanwezig zijn geweest, hebben het magazine opgestuurd gekregen.


Kijk hier het magazine digitaal:
.