Binnenvaartbranchevereniging van Nederland

Dit is de voormalige website van het CBRB

CBRB logo

Wie zijn wij?

Het CBRB is de toonaangevende werkgeversorganisatie voor de binnenvaart. Zowel kleine transportondernemingen als grote internationale logistieke dienstverleners zijn aangesloten. Het CBRB vertegenwoordigt het grootste deel van alle rederijen en vervoersorganisatoren in alle deelsectoren van de binnenvaart. Lees meer »

Ledengroepen van het CBRB

Ledengroepen

De leden zijn vertegenwoordigd in alle deelsectoren van de binnenvaart, zowel vervoerder als vervoersorganisator. De aangesloten leden zijn actief in: containers, droge bulk, duwvaart, passagiersvaart, Ro-Ro, sleepvaart en bijzonder transport, tankvaart en veerdiensten. Ook kent het CBRB een omvangrijk netwerk van geassocieerde leden. Lees meer »

Verenigingszaken

Verenigingszaken

Het CBRB is een vereniging en daarbij horen ook Algemene Verenigingszaken. Naast de specifieke en informatieve dossiers zijn er ook onderwerpen die specifiek gericht zijn op onze vereniging, zoals statuten, compliance regeling, jaarverslagen, privacy statement, AVG en meer. Lees meer »

Meer informatie over een lidmaatschap - lid worden van de vereniging

Lid worden?

Het CBRB komt op voor uw belangen op veel gebieden. Het lidmaatschap bij het CBRB biedt u vele voordelen. Door onze brede basis aan ledengroepen en kennis en kunde van onze medewerkers kunt er zeker van zijn dat wij alle ontwikkelingen op de voet volgen, initiatieven ontplooien en opkomen voor uw belangen waar dat nodig is. Wordt nu lid! Waarom? Lees daarover meer »

Het Bestuur

Het bestuur bestaat uit leden die zijn afgevaardigd uit de diverse ledengroepen van het CBRB.

 

 

Het Bureau

De medewerkers van CBRB geven dagelijks invulling aan de doelstellingen van de vereniging.

 

Netwerk

Het CBRB is aangesloten en maakt deel uit van een groot netwerk van nationale en internationale organisaties.

Dossiers

Het CBRB heeft een breed werkterrein en is actief op talloze (nationale en internationale) dossiers.