Als de branchevereniging voor de binnenvaart gaan onze beleidsadviseurs in gesprek met stakeholders, ondernemers en leden. Wij praten u bij over de lobby en actiepunten van KBN, regelgeving en wat er in de praktijk speelt. Van nautische techniek tot arbeidsmarkt, vergroening tot digitalisering, veiligheid tot infrastructuur en meer. 


De eerste aflevering

In deze eerste aflevering gaat beleidsadviseur veiligheid en gevaarlijke stoffen Maurits van der Linde in gesprek met ondernemer Antonia de Jong (tevens werkzaam als administratief medewerker bij KBN). 
 
Antonia en haar man schrikken zich rot als ze plots opgeroepen worden door een tegenliggend schip, met de boodschap dat hun matroos te water is geraakt. Tijdens het boenen van de luiken is hij uitgegleden en overboord gevallen. Maurits en Antonia blikken terug op het incident, waarbij iedereen met de schrik vrij kwam en de matroos ongedeerd uit het water is gevist.

De komende tijd gaan er meerdere podcasts verschijnen. Houdt onze communicatiekanalen in de gaten.

LUISTER HIER DE EERSTE AFLEVERING VAN SAMEN VOORTVAREND DE PODCAST


Communicatie

De podcast is een onderdeel van een breder palet aan communicatiemiddelen, welke KBN gebruikt om de leden en stakeholders te informeren over de laatste stand van zaken, behaalde resultaten en toekomstige acties van KBN en over de binnenvaartsector.

De podcast is als aanvulling op onze geschreven communicatiemiddelen, zoals deze nieuwsbrief en de informatie die leden krijgen vanuit de ledengroepen. Binnenkort zal ook het allereerste gedrukte magazine van KBN verschijnen en verstuurd worden. Ook werkt KBN aan een nieuwe website die later dit jaar gelanceerd gaat worden. Op dit moment kunt u ook alle laatste informatie vinden op onze social media kanalen. En "last but not least" ontmoet KBN u graag op de Maritime Industry in Gorinchem van 23 mei t/m 25 mei.