De wens was er al langer om iets aan de website van het CBRB te doen. Vanwege veiligheidsoverwegingen en het voorkomen van datalekken was het noodzakelijk om de website van het CBRB te updaten.

Door deze noodzakelijk update is er gelijk gekeken naar de inhoud en vormgeving van de website. We hebben afscheid genomen van oude en achterhaalde informatie en de webwinkel. Daarnaast is ingezet op de inhoud, kennis en kunde van het CBRB. Een logische indeling met het laatste nieuws en de informatie verdeelt in dossiers, waarbij door middel van tags de vele informatie die het CBRB beschikbaar heeft te vinden en te doorzoeken is.

Veiligheid en informatie voorziening voor onze leden en de binnenvaart in het algemeen staat voorop bij onze website en daarom kon, met zicht op de fusie met Koninklijke BLN-Schuttevaer, deze update niet langer wachten. Tot aan de fusie moet het CBRB een goede en betrouwbare website hebben.

Er is gekozen om de url: www.binnenvaart.nl te gaan gebruiken, omdat de medewerkers van CBRB dit domein ook gebruiken in de e-mailadressen. Een consistente uitstraling van website en e-mailadressen. De informatie over onze vereniging is ook nog steeds te bereiken via www.cbrb.nl. www.binnenvaart.nl en www.cbrb.nl komen uit op één en dezelfde website.

Deze nieuwe website is ook volledig responsive. De website past zich aan de schermgrootte aan waarmee de bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor, een tablet of een smartphone is. De website en alle informatie is zo nog makkelijker te benaderen en te lezen.

Heeft u nog vragen over de website, dan kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.